Over onze kerk

Wie zijn wij

Wij zijn een kleine Christelijke gemeente, die zich gemeenschap van Christenen noemen. Deze is ontstaan in November 1983 en telt ongeveer 85 personen kinderen meegerekend. Wij zijn gelocaliseerd in Noordwijk aan zee. En omdat onze locatie ook dichtbij strand is zult u ons ook tijdens de zomervakantie op de boulevard zien waar we evangeliseren. De samenkomst die wij houden op zondag is een mooie gelegenheid om ons beter te leren kennen. U bent van harte welkom om een samenkomst bij te wonen en na afloop een kopje thee of koffie te nuttigen.

Geloof

Wat geloven wij?

Dat God zijn Zoon, Jezus Christus heeft gezonden in deze wereld, opdat een ieder die in de Zoon gelooft, hij eeuwig leven ontvangt. Dat God niet wil dat een mens verloren gaat, maar dat men eeuwig leven ontvangt. Dat door het geloof in de Zoon, een ieder zich een kind van God mag noemen.

Dat God zijn Heilige Geest heeft gegeven, om de kinderen van God te leiden, te verzegelen en dat men een onvergankelijke erfenis zal ontvangen op aarde in de hemel. En dat de Bijbel, het onfeilbaar Woord van God is.

Samenkomsten

Sinds 1983 worden er in de stichting De Ark verschillende activiteiten gehouden voor jong en oud. Hieronder vindt u de meest actuele activiteiten.

Samenkomst

Zondag, 10:00 uur

Iedere zondag komen we om 10.00uur samen in De Ark. De samenkomst is voor iedereen toegankelijk, jong of oud, christen of niet christen u bent welkom. Tijdens de samenkomst worden er liederen gezongen uit de Opwekkingsbundel, wordt er gebeden en wordt er in een toespraak gehouden waarbij een gedeelte...

Lees verder

Bidstond

Zaterdag, 09:00 uur

Elke zaterdagochtend om 9 uur is er een bidstond in De Ark. Tijdens een bidstond wordt er gebeden voor verschillende dingen. Dit kan variëren van zendelingen, actualiteiten en zieken in de gemeente of een dankgebed.

Kringavonden

Woensdagavond, eens per twee weken

Kringavonden zijn er speciaal voor de gemeenteleden. De gemeente wordt in verschillende kringen opgedeelt die eens per twee weken bij elkaar komen. Tijdens een kringavond wordt er aan de hand van een boekje of onderwerp gesproken hoe we hier tegenaan kijken en wat de bijbel ons vertelt. Kringavonden worden meestal op woensdagavonden gehouden.

Overig

Woensdag, 19.30 uur

Als er geen kringavond gepland is kunnen er verschillende activiteiten worden gehouden in De Ark. De volgende activiteiten kunnen plaatsvinden op een woensdagavond:

  • Gespreksavond
  • Zendings gebed
  • Bijbelstudie
  • Bidstond

Broederraad

© 2017 Gemeenschap van Christenen De Ark Noordwijk - Privacyverklaring
Webontwikkeling:
2nd Chapter