Activiteiten

Samenkomst

Iedere zondag komen we om 10.00 uur samen in De Ark. De samenkomst is voor iedereen toegankelijk, jong of oud, christen of niet christen, u bent welkom. Tijdens de samenkomst worden er liederen gezongen uit de Opwekkingsbundel, wordt er gebeden en wordt er een toespraak gehouden waarbij een gedeelte van de bijbel wordt uitgelegd.

Onder leiding van onze muziekband zingen we met elkaar verschillende liederen. De liederen worden geprojecteerd om een beamer waardoor u gemakkelijk mee kunt zingen. Tussen de liederen door wordt er gebeden en een toespraak gehouden. Als u nog vragen heeft over de toespraak of andere facetten van de samenkomst dan ontmoeten we u graag na de samenkomst onder het genot van een kopje koffie of thee.

Jeugd

Op zondagmorgen is er een gelegenheid voor de kinderen om tijdens de samenkomst naar de crèche of zondagsschool te gaan. Enthousiaste kinderwerkers staan klaar om de kinderen van 0-3 jaar en 4-12 jaar een eigen programma te geven.

Crèche (0-3jaar)

Er zijn minimaal 2 crècheleidsters aanwezig. De kinderen kunnen hier spelen totdat het weer tijd is om terug te gaan naar de dienst. Ook krijgen ze wat te drinken en een koekje.

Zondagschool (4-12 jaar)

De kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen tijdens de samenkomst naar de zondagschool. Ook hier zijn minimaal twee leidster / leiders aanwezig zijn. Op een laagdrempelige manier wordt hun geleerd uit de bijbel waar Jezus centraal staat.

© 2017 Gemeenschap van Christenen De Ark Noordwijk - Privacyverklaring
Webontwikkeling:
2nd Chapter